Jeg har ikke klart å finne ordene

Nå har det gått noen dager siden sist jeg blogget. Jeg har også valgt og slette innlegg, så det ser kanskje ut som ikke det har blitt blogget på lenge. Sannheten er egentlig det at hver dag har jeg tatt frem mac´en, logget på blogg.no og skal til å skrive et innlegg. Så langt har jeg kommet hver eneste dag. Problemet er rett og slett det at jeg har ikke klart å finne ordene som jeg vil skrive. Det er flere ganger jeg har startet å skrive masse, men tar bort alt eller lagrer det som utkast. Fordi enten er det et innlegg som ikke gir mening, ikke er så gøy å lese eller for vanskelig å dele. Planen er egentlig å prøve og gjøre mitt beste med å blogge hver dag igjen, men jeg må nesten bare ta det som det kommer. 


(Bildet er tatt fra google)

Jeg tror egentlig jeg tenker for mye om alt og ingenting. Noe som da gjør at hver gang jeg havner med mac´en foran meg og skal skrive et nytt innlegg som dere skal lese, så forstyrrer tankene konsentrasjonen min. Det gjør at egentlig innerst inne, så mister jeg litt av den mestringsfølelsen. Jeg skuffer meg selv, siden ikke jeg klarte å komme på et bra innlegg. Jeg klarer ikke å oppfylle drømmen min. Det jeg ønsker er å bli er en blogger. Det hørtes kanskje rart ut, men jeg vil bli det og det er det jeg svarer folk som spør hva jeg vil bli. 

Planen min videre er at jeg skal prøve å sette meg ned og finne ut hva jeg skal blogge om, slik at jeg vet dette på forhånd før innleggene skal skrives. Så får vi se hvordan det går. Hva gjør du om du får skrivesperre?
 

Om meg - flytter til Larvik

Jeg heter Misha, er 19 år og flytter til Larvik på fredag. Fram til fredagen bor jeg i Kristiansand som jeg har gjort de siste 5-6 årene. Til høsten fortsetter jeg med vgs på medier og kommunikasjon vg2. Det blir ganske spennende å flytte siden ikke jeg kjenner noen i Larvik, utenom min storesøster og typen. Hun skal i forsvaret de neste par årene, så vil egentlig si at jeg er helt alene uten å kjenne noen i Larvik til høsten. Det er masse følelser rundt disse tider og gruer meg vel egentlig litt også til skolestart når jeg starter på Thor Heyerdahl vgs. Jeg har lest masse på nettsiden til skolen og det er jo en veldig stor skole. På vg1 gikk jeg på en privatskole i Kristiansand og var ikke så mange elever der, men får bare vente å se hvordan det går. Bloggen kommer til å handle litt om hverdagen og annet, har ikke helt funnet ut hva jeg skal blogge om, men planen blir å lage en liste over hva de neste innleggene på bloggen skal være om. Jeg liker å ha orden på ting og lage lister som skal følges. 


Til info så har jeg et kamera, men ikke lader, så prøver å få tak i det fortest mulig. I mellomtiden må jeg bare bruke bilder som jeg allerede har eller fra nettet.

 

Les mer i arkivet » Juli 2017
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategorier
Arkivgratisdesign av Tonjemt
hits