Hvorfor er det så galt å hjelpe noen som trenger det??

Norge skal være et så bra land og det er jo det, men vi nordmenn må virkelig begynne å hjelpe hverandre når det trengs! Jeg husker da programmet "hvem bryr seg" gikk på tv´en. Da ble det satt opp et skjult kamera i ulike situasjoner hvor folk ble utsatt for mye vondt. Heldigvis var dette skuespillere og ikke noe som virkelig skjedde, selvom det dessverre er slik at flere faktisk opplever disse situasjonene. Dette programmet skulle vise oss hvor mye nordmenn bryr seg om hverandre. Jeg satt flere ganger og ble egentlig ganske sjokkert over hvor få nordmenn det var som valgte å hjelpe til i noen av disse situasjonene. Det er veldig lett å tenke når man sitter hjemme foran tv´en at man hadde hjulpet til, men så hjelper man ikke til når det faktisk trengs i virkeligheten. Jeg husker en dag hvor jeg kom tidligere til kunst museumet enn det som ble avtalt, da jeg gikk på en fotolinje hvor vi hadde fotoutstilling der på den tiden. På trappen utenfor satt jeg og brukte mobilen. Det kommer en eldre dame over veien mot der jeg satt og i det hun skal gå opp på min side av gågata, så snubler hun i kanten og faller. Jeg var den nærmeste og gikk bort med engang. Problemet mitt var at jeg prøvde å hjelpe så godt jeg kunne, men var ikke sterk nok til å hjelpe denne eldre damen opp. Heldigvis ser jeg meg rundt og to damer kommer fra hver sin kant for å hjelpe meg med å få den eldre dama opp. Hun ene damen tok henne med over veien til en kafé, slik at hun skulle få noe vann. Kanskje jeg ikke klarte å få den eldre damen opp alene, men jeg satt hvertfall ikke bare der på trappen og så på at den eldre damen hadde det vanskelig med å komme seg opp. Det gjorde at jeg smilte resten av dagen, fordi jeg brydde meg da noen trengte hjelp.

Så vær så snill, ser du noen som trenger hjelp.. ikke bare stå der og se på, hjelp til! Både du og den som trenger hjelp vil føle seg så mye bedre etterpå. 
Håper alle får en fin dag! ♥

Plutselig var jeg med i en musikkvideo

Har du noen gang sett på en musikkvideo til en sang du liker veldig godt og tenkt at du skulle ønske du var med i den? Eller kanskje du har hørt på en sang du liker og når du ser musikkvideoen tenker du "wow, for en elendig musikkvideo!", også begynner du allerede å tenke ut noe som hadde passet mye bedre i videoen de neste minuttene. Jeg har hvertfall hatt det sånn. Faktisk så har jeg vært med i flere musikkvideoer, i hodet mitt bare da, for med engang en sang er på og jeg går rundt på rommet, så lever jeg automatisk som om jeg skulle vært med i en musikkvideo. I det ene sekundet skal jeg bare hente en hårbørste, det neste sekundet står jeg på gulvet og danser samtidig som jeg synger i hårbørsten som har blitt til en mikrofon. Det er jo litt som når man sitter på bussen med musikk i ørene, da føler man jo også at man automatisk er med i en musikkvideo. Helt til en forstyrrer sangen du har satt på med å spørre "kan jeg sitte her?" og setter seg. Jeg er egentlig litt glad i oppmerksomhet, samtidig som jeg ikke er det. Det kommer litt ann på hva det er snakk om. Jeg har ofte tenkt at det hadde vært gøy å være med i en musikkvideo, kanskje også å være artisten, men bare det å være med i musikkvideon er jo gøy. Vel, jeg går jo på medier og kommunikasjon så det blir vel muligheter når skolen starter igjen til å få prøve seg i en musikkvideo, selvom det kanskje ikke blir med en kjent artist.

Jeg har ikke klart å finne ordene

Nå har det gått noen dager siden sist jeg blogget. Jeg har også valgt og slette innlegg, så det ser kanskje ut som ikke det har blitt blogget på lenge. Sannheten er egentlig det at hver dag har jeg tatt frem mac´en, logget på blogg.no og skal til å skrive et innlegg. Så langt har jeg kommet hver eneste dag. Problemet er rett og slett det at jeg har ikke klart å finne ordene som jeg vil skrive. Det er flere ganger jeg har startet å skrive masse, men tar bort alt eller lagrer det som utkast. Fordi enten er det et innlegg som ikke gir mening, ikke er så gøy å lese eller for vanskelig å dele. Planen er egentlig å prøve og gjøre mitt beste med å blogge hver dag igjen, men jeg må nesten bare ta det som det kommer. 


(Bildet er tatt fra google)

Jeg tror egentlig jeg tenker for mye om alt og ingenting. Noe som da gjør at hver gang jeg havner med mac´en foran meg og skal skrive et nytt innlegg som dere skal lese, så forstyrrer tankene konsentrasjonen min. Det gjør at egentlig innerst inne, så mister jeg litt av den mestringsfølelsen. Jeg skuffer meg selv, siden ikke jeg klarte å komme på et bra innlegg. Jeg klarer ikke å oppfylle drømmen min. Det jeg ønsker er å bli er en blogger. Det hørtes kanskje rart ut, men jeg vil bli det og det er det jeg svarer folk som spør hva jeg vil bli. 

Planen min videre er at jeg skal prøve å sette meg ned og finne ut hva jeg skal blogge om, slik at jeg vet dette på forhånd før innleggene skal skrives. Så får vi se hvordan det går. Hva gjør du om du får skrivesperre?
 

Om meg - flytter til Larvik

Jeg heter Misha, er 19 år og flytter til Larvik på fredag. Fram til fredagen bor jeg i Kristiansand som jeg har gjort de siste 5-6 årene. Til høsten fortsetter jeg med vgs på medier og kommunikasjon vg2. Det blir ganske spennende å flytte siden ikke jeg kjenner noen i Larvik, utenom min storesøster og typen. Hun skal i forsvaret de neste par årene, så vil egentlig si at jeg er helt alene uten å kjenne noen i Larvik til høsten. Det er masse følelser rundt disse tider og gruer meg vel egentlig litt også til skolestart når jeg starter på Thor Heyerdahl vgs. Jeg har lest masse på nettsiden til skolen og det er jo en veldig stor skole. På vg1 gikk jeg på en privatskole i Kristiansand og var ikke så mange elever der, men får bare vente å se hvordan det går. Bloggen kommer til å handle litt om hverdagen og annet, har ikke helt funnet ut hva jeg skal blogge om, men planen blir å lage en liste over hva de neste innleggene på bloggen skal være om. Jeg liker å ha orden på ting og lage lister som skal følges. 


Til info så har jeg et kamera, men ikke lader, så prøver å få tak i det fortest mulig. I mellomtiden må jeg bare bruke bilder som jeg allerede har eller fra nettet.

 

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits