Hvorfor er det så galt å hjelpe noen som trenger det?? (Misha)

Hvorfor er det så galt å hjelpe noen som trenger det??

  • 13.08.2017kl.12:46
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: ( 0 )

Norge skal være et så bra land og det er jo det, men vi nordmenn må virkelig begynne å hjelpe hverandre når det trengs! Jeg husker da programmet "hvem bryr seg" gikk på tv´en. Da ble det satt opp et skjult kamera i ulike situasjoner hvor folk ble utsatt for mye vondt. Heldigvis var dette skuespillere og ikke noe som virkelig skjedde, selvom det dessverre er slik at flere faktisk opplever disse situasjonene. Dette programmet skulle vise oss hvor mye nordmenn bryr seg om hverandre. Jeg satt flere ganger og ble egentlig ganske sjokkert over hvor få nordmenn det var som valgte å hjelpe til i noen av disse situasjonene. Det er veldig lett å tenke når man sitter hjemme foran tv´en at man hadde hjulpet til, men så hjelper man ikke til når det faktisk trengs i virkeligheten. Jeg husker en dag hvor jeg kom tidligere til kunst museumet enn det som ble avtalt, da jeg gikk på en fotolinje hvor vi hadde fotoutstilling der på den tiden. På trappen utenfor satt jeg og brukte mobilen. Det kommer en eldre dame over veien mot der jeg satt og i det hun skal gå opp på min side av gågata, så snubler hun i kanten og faller. Jeg var den nærmeste og gikk bort med engang. Problemet mitt var at jeg prøvde å hjelpe så godt jeg kunne, men var ikke sterk nok til å hjelpe denne eldre damen opp. Heldigvis ser jeg meg rundt og to damer kommer fra hver sin kant for å hjelpe meg med å få den eldre dama opp. Hun ene damen tok henne med over veien til en kafé, slik at hun skulle få noe vann. Kanskje jeg ikke klarte å få den eldre damen opp alene, men jeg satt hvertfall ikke bare der på trappen og så på at den eldre damen hadde det vanskelig med å komme seg opp. Det gjorde at jeg smilte resten av dagen, fordi jeg brydde meg da noen trengte hjelp.

Så vær så snill, ser du noen som trenger hjelp.. ikke bare stå der og se på, hjelp til! Både du og den som trenger hjelp vil føle seg så mye bedre etterpå. 
Håper alle får en fin dag! ♥

Dato.13.08.2017 klokken.12:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0legg meg til som venn

Hei, jeg er en jente på 19 år som heter Misha og bor i Larvik. Min blogg kommer til å handle om livet i kollektivet, skole, psykisk helse og annet.DesignIna Anjuta


hits