Jeg har ikke klart å finne ordene (Misha)

Jeg har ikke klart å finne ordene

  • 28.07.2017kl.20:40
  • Kategori: Blogg
  • kommentarer: (4 )

Nå har det gått noen dager siden sist jeg blogget. Jeg har også valgt og slette innlegg, så det ser kanskje ut som ikke det har blitt blogget på lenge. Sannheten er egentlig det at hver dag har jeg tatt frem mac´en, logget på blogg.no og skal til å skrive et innlegg. Så langt har jeg kommet hver eneste dag. Problemet er rett og slett det at jeg har ikke klart å finne ordene som jeg vil skrive. Det er flere ganger jeg har startet å skrive masse, men tar bort alt eller lagrer det som utkast. Fordi enten er det et innlegg som ikke gir mening, ikke er så gøy å lese eller for vanskelig å dele. Planen er egentlig å prøve og gjøre mitt beste med å blogge hver dag igjen, men jeg må nesten bare ta det som det kommer. 


(Bildet er tatt fra google)

Jeg tror egentlig jeg tenker for mye om alt og ingenting. Noe som da gjør at hver gang jeg havner med mac´en foran meg og skal skrive et nytt innlegg som dere skal lese, så forstyrrer tankene konsentrasjonen min. Det gjør at egentlig innerst inne, så mister jeg litt av den mestringsfølelsen. Jeg skuffer meg selv, siden ikke jeg klarte å komme på et bra innlegg. Jeg klarer ikke å oppfylle drømmen min. Det jeg ønsker er å bli er en blogger. Det hørtes kanskje rart ut, men jeg vil bli det og det er det jeg svarer folk som spør hva jeg vil bli. 

Planen min videre er at jeg skal prøve å sette meg ned og finne ut hva jeg skal blogge om, slik at jeg vet dette på forhånd før innleggene skal skrives. Så får vi se hvordan det går. Hva gjør du om du får skrivesperre?
 

Dato.28.07.2017 klokken.20:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
Sarah Nazeem

29.07.2017 kl.19:56

Jeg skriver stort sett bare hvis jeg har noe på hjertet, og det kan jeg ofte ha... Men å tenke at jeg skriver "til noen", kan av og til hjelpe med utforming og fremdrift... Man trenger ikke skrive at det er til en bestemt person, men man kan tenke det - og det hjelper hvis det er et tema e.l. som mange kan ha glede av.

Lykke til med videre blogging!

29.07.2017 kl.20:11

Sarah Nazeem: Det var smart. Jeg skal prøve å tenke at jeg skal skrive til noen, neste gang. Tusen takk :)

30.07.2017 kl.17:33

Det skal ikke være så lett bestandig, nei.

Jeg har egentlig ikke så veldig mange kjempegode tips til deg akkurat nå, men jeg har likevel noen. Det første jeg tenker er at du virkelig bør prøve å slappe litt mer av, DET er absolutt ikke bare-bare, for det hender jo at jeg sliter en del med det selv, men.

En annen ting jeg tenker er at du kanskje bør gi de utkastene dine en sjanse. Tørre å fullføre lengre innlegg du har begynt på, uten å ta vekk for mye selv om du føler der og da at du ikke har skrevet bra nok eller at det ikke gir mening. For er det noe jeg har erfart gjennom mine snart åtte år som blogger så er det hvor god respons man overraskende nok kan ende opp med å få selv om man selv ikke hadde alt for stor tro på det og det innlegget akkurat der og da.

Mange mennesker er gjerne enda mer perfeksjonister enn det vi kanskje har helt godt av. Et av de mest kjente eksemplene jeg kommer på nå er filmskaperen George Lucas som blant annet har skapt det etterhvert så veldig svære Star Wars-universet.

Da den aller første Star Wars-filmen skulle ha premiere i 1977 så var han faktisk ikke til stede selv, i stede for å være i kinosalen for å se filmen sammen med de andre så hadde han dratt på ferie for å heller skrive manus til en helt annen film da han var så sikker på at denne filmen (altså Star Wars) ikke ville bli noe suksess i det hele tatt. Han var kort fortalt ikke særlig fornøyd med sitt eget verk på den tiden og orket rett og slett ikke være der nå den ble vist siden han var så overbevist om at ingen ville like den.

Men nå har jo historien vist at George Lucas tok temmelig feil den gangen, for filmen ble jo en gigasuksess allerede etter bare den første visningen. Det er knapt noen filmer som har hatt en så stor suksess som Star Wars verken før eller etter den tid.

Så poenget mitt er altså at det er en god del der ute som gjerne undervurderer seg selv og sine evner en del, som rett og slett er veldig perfeksjonister og som sliter med å innse hvor utrolig flink de faktisk er.

Og uten at jeg har vært så veldig mye inne på bloggen din enda, så tror jeg faktisk at du kan være en av disse folka der ute, sammen med blant annet meg selv, muligens. Så.. Prøv å vær litt mindre hard med deg selv, prøv å gi ting en sjanse, og helst ikke slett innlegg. For trolig har du nå slettet noe som noen der ute faktisk har satt en del pris på, men som man nå dessverre ikke får mulighet til å lese igjen fordi "forfatteren" av innlegget ikke var enig med leserne sine om at det innlegget var bra.

30.07.2017 kl.19:03

Aylar Von Kuklinski: Tusen takk for en bra kommentar! Kanskje jeg skal gi mine utkast en sjanse.legg meg til som venn

Hei, jeg er en jente på 19 år som heter Misha og bor i Larvik. Min blogg kommer til å handle om livet i kollektivet, skole, psykisk helse og annet.DesignIna Anjuta


hits